Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor iPhone iPad en iPod!

 

 
  • 43.jpg
  • 42.jpg
  • 41.jpg


 

Schoolreisje

Wat betreft het organiseren van een onvergetelijk schoolreisje of schoolverlaterkamp bent u bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua aan het goede adres. Water en kinderen zijn een gouden combinatie. En bij Mosaqua gaat een schoolreisje altijd door. Ook als het regent kunnen de kinderen genieten van alle zwempret die er te beleven valt.

Tijdens de warme zomerdagen kun je bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua natuurlijk lekker zwemmen in de 5 buitenbaden met 2 uitdagende glijbanen, een heuse glijrots of lekker zonnen op de grote ligweide. Verder kun je ook heerlijk spelen op de speeltoestellen en sportvelden. Vanaf half mei is het mogelijk gebruik te maken van deze buitenfaciliteiten.

Veiligheid van de kinderen
Over de veiligheid van de kinderen, hoeft u zich bij Mosaqua niet druk te maken. Het gehele zwemparadijs staat onder toezicht van uiterst deskundig personeel. Zo scoorde Mosaqua een 9 voor toezicht en veiligheid in een onderzoek van de ANWB en kampioen.

U kunt kiezen uit 3 schoolreisjes in de periode van 1 mei t/m eind juli!

- alleen zwemmen
- zwemmen en eten
- of een combi-reisje met een bezoek aan Kasteel Hoensbroek (met optioneel een kidsmenu)

Arrangement alleen geldig voor Nederlandse en Belgische basisscholen! U dient te reserveren via de site of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. om gebruik te kunnen maken van dit speciale tarief!
Buitenlandse scholen, verenigingen of groepen kunnen gebruik maken van het groepstarief.