Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor iPhone iPad en iPod!

 

 


 
 

 

Aquajogging

Aquajogging is "lopen in diep water". Opvallend en onmisbaar bij deze vorm van bewegen is de "WET-BELT", die om het middel wordt gedragen. De wet-belt is een verstelbare gordel die gemaakt is van lichtgewicht materiaal met een groot drijfvermogen. Je blijft erdoor als een dobber in het water staan, zonder dat je voeten de bodem raken. Het kost dus geen enkele moeite om het hoofd boven water te houden. Aquajogging is dan ook geschikt voor mensen met rugklachten.

Lopen in het water is een aparte sensatie, dat komt door de weerstand van het water. Aquajogging is hierdoor een inspannende bezigheid, die bij regelmatig oefenen al gauw tot een betere conditie leidt. Het grote voordeel van aquajogging is, dat gewrichten, banden en spieren niet overbelast kunnen worden, er is immers geen contact met de harde ondergrond. Door aquajogging kun je vrijwel nooit een blessure oplopen.

Tijd
Donderdag tussen 20.00 en 21.00 uur; De Wet-Belt wordt gratis ter beschikking gesteld.

Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen!

Tarieven
€ 8,00 per les
10 badenkaart € 73,00
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.