Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor iPhone iPad en iPod!

 

 


 
 

 

Baby- Peuter en Kleuterzwemmen

Babyzwemmen
Heerlijk met je baby bezig zijn. In het lekkere warme water (30° C), liedjes zingen, watertrappen, drijven op de borst en rug en onder water gaan. Voor de iets oudere baby's wordt uiteraard het programma uitgebreid. Toch al een heel programma voor zo'n kleine uk, maar reken erop dat je baby er plezier in heeft. De stap naar het zwemmen is voor een kleintje niet zo groot als u denkt. Voor de geboorte heeft uw kind immers al 9 maanden rondgezwommen in vruchtwater. Zo heeft de baby een aantal automatische reflexen, die ervoor zorgen dat er geen water wordt ingeslikt bij het kopje onder gaan. Het is de bedoeling dat u samen met uw baby komt zwemmen. Het babyzwemmen is voor baby's vanaf 8 weken tot 1 jaar. Natuurlijk zorgt Mosaqua voor deskundige begeleiding en goede omkleedfaciliteiten. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Tijden
Dinsdag van 10:00 - 10:30 uur
Tarieven
€ 5,75 per les
10 badenkaart € 49,00

Zwemmen voor peuters en kleuters
Ook wel het teddybeerzwemmen genoemd, is een prima aanloop om te leren zwemmen voordat het A-diploma begint. Binnen Mosaqua bestaat er de opleiding voor 3 teddybeerdiploma's. Deze diploma's zijn bedoeld voor kinderen vanaf 12 maanden tot en met 4 jaar, en mogen gezien worden als een stuk voorbereiding op de zwemles. De peuters leren onder andere drijven op de buik, samen met de ouder een speeltje opduiken, naar de kant zwemmen, zelfstandig uit het water klimmen en vele andere vaardigheden.

Tijden
Dinsdag van 10:30 - 11:00 uur 1-2 jarigen
Dinsdag van 11:00 - 11:30 uur 2-4 jarigen

Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen!

Tarieven
€ 5,75 per les
10 badenkaart € 49,00

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.