Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor iPhone iPad en iPod!

 

 


 
 

 

Les ABC

Misschien heeft u al kennis gemaakt met het leszwemprogramma van Mosaqua via het baby-, peuter- of kleuterzwemmen.
Dan weet u al dat de kwaliteit van onze zwemlessen uitstekend is. De meeste kinderen zijn 4 jaar als ze met leszwemmen voor het A-diploma beginnen. Onder leiding van gediplomeerde zwemonderwijzers krijgen de kinderen op een kindvriendelijke manier les, waarin kinderen ontdekkend leren. Het aantal lessen dat uw kind nodig heeft om het A-diploma te behalen is zeer verschillend. Dit hangt onder andere af van de leeftijd, het concentratievermogen en van de natuurlijke aanleg.

Wie A zegt moet ook B + C zeggen. Dit houdt in zowel korte als lange afstanden zwemmen met en zonder kleding. Eigenlijk kan uw kind alles, maar nu moeten alle vaardigheden nog wat langer worden volgehouden. De bedrevenheid in het water groeit, daarom adviseren wij u om direct na het behalen van het A-diploma door te gaan met de lessen voor het B-diploma.

Voor diploma C worden de afstanden nog langer en zijn er meer survivalaspecten en behendigheden in het water zoals over en onder een mat klimmen en zwemmen (met kleding), hoekduiken, koprollen en de hurksprong.

Voor meer informatie over het leszwemmen kunt u terecht op een website van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ: www.allesoverzwemles.nl. Deze website geeft alle duidelijkheid over diplomazwemmen, kleding en de uitvoering van de oefeningen in het water. Wat is de ideale leeftijd om te leren zwemmen? Moet je kind A, B én C halen? Antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen zijn uitgelegd op deze website.

Tijden
Maandag van 16:00 - 18:00 uur A (60 minuten)
Dinsdag van 16:00 - 17:00 uur B+C (60 minuten)
Donderdag van 16:00 - 18:00 uur A (60 minuten)

Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen!

Tarieven
€ 10,00 (60 minuten)
10 badenkaart € 80,00
20 badenkaart € 155,00

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.