Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor iPhone iPad en iPod!

 

 


 




 

 

Doelgroepzwemmen

Bij Mosaqua kunt u natuurlijk ook terecht voor leszwemmen. U of uw kind kan in een week leren zwemmen, of je haalt je zwem ABC bij Mosaqua. Daarna kun je je zwemvaardigheidsdiploma's halen en bij de zwemvereniging; reddend zwemmen, balvaardigheid, plankspringen en nog veel meer leren.

Maar er is nog veel meer. Wat dacht u van ontbijt zwemmen. Een goed begin van de dag. Onder professioneel toezicht een aantal baantjes zwemmen en/of relaxen in het Turks stoombad of whirlpool. In een omgevingstemperatuur van 30º Celsius kunt u heerlijk ontspannen de dag beginnen. Aansluitend krijgt u op het terras een gezond ontbijt aangeboden.

Voor senioren is er een ruim aanbod in zwemlessen. Maar iedereen die graag een uurtje gezond wil bezig zijn kan deelnemen aan bijvoorbeeld het vitaliteitszwemmen. Voor hart en vaat patiënten en via het Groene Kruis kan er gezwommen worden en voor de actievere zwemmer is er Aquajogging, waarbij je door de Wet-Belt blijft dobberen. Baantjes zwemmen kan tijdens het trimzwemmen, waarbij je een uur lang over de gehele lengte van het bad kunt zwemmen. Ook kunt u in verenigingsverband komen zwemmen of naaktzwemmen.

Gediplomeerde mensen geven de diverse lessen en u kunt altijd deelnemen aan deze lessen. Schrijft u zich in, dan ontvangt u daarna een muntje voor een gratis les.

 

Klantcijfer: Zwembad Mosaqua op Zwemles Vergelijken